Eric Tornblad

Min drivkraft är den glädje jag ser i andra

– Jag vill visa hur enkelt det är att laga god och näringsrik mat på ett kök med en enda låga.

När jag var barn följde jag med mina föräldrar och sov i tält och vindskydd i skogen. Med fanns det sotiga Trangiaköket där vi värmde ravioli på burk, kokade makroner och stekte köttbullar.

Även om det inte var den största kulinariska upplevelsen var det en stor upplevelse av mat som lagas utomhus. Dessa stunder formade grunden för min passion.

Eric Tornblad

Idag inspirerar jag till tusentals måltider och upplevelser i naturen genom mina friluftskokböcker och kurser om hur man lagar mat utomhus. Jag vill visa hur enkelt det är att laga god och näringsrik mat på ett kök med en enda låga. Min drivkraft är den glädje jag ser hos någon som förstår hur roligt och lätt det är att laga mat på ett stormkök.

En stor del av min matlagning utomhus handlar om att experimentera med metoder och smaker. Ofta blir jag inspirerad av ett recept och funderar sedan på hur jag ska laga det på Trangiaköket. Det hoppas jag att även du vågar och vill göra!

/ Eric Tornblad
Friluftskock och Entreprenör
@mat.uteliv

Eric Tornblad
Eric Tornblad

For outdoor people.

Varukorg