Integritetspolicy för Trangia AB


Senast uppdaterad: 2023-10-05

Välkommen till Trangia AB:s webshop och kundklubb. Vi värnar om din integritet och är engagerade i att skydda dina personuppgifter. Denna integritetspolicy beskriver hur vi samlar in, använder, lagrar och skyddar dina personuppgifter när du besöker vår webshop, gör inköp, blir medlem i vår kundklubb eller interagerar med oss på andra sätt. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att dina personuppgifter behandlas i enlighet med denna policy.

Behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i den svenska integritetsskyddslagstiftningen och dataskyddsreformen (GDPR) som träder i kraft inom EU den 25 maj 2018. Du måste vara över 18 år för att lämna personuppgifter till oss. Om det kommer till vår kännedom att vi samlat in personuppgifter om en person under 18 år vidtar vi åtgärder för att ta bort informationen så snart som möjligt. De personuppgifter som registreras via hemsidan, eller på annat sätt förmedlas till Trangia AB, säljs aldrig till tredje part i kommersiellt syfte.

Personuppgiftsansvar

Trangia AB har personuppgiftsansvarig för de behandlingar av personuppgifter som vi bestämmer ändamål och medel för. Trangia AB följer svensk dataskyddslagstiftning. Vi tar mer än gärna emot dina frågor kring dataskydd och personuppgifter. Nedan presenteras kontaktuppgifter till oss:

Trangia AB / Fabriksbutik & Museum
Alsenvägen 16 / Alsenvägen 12
835 96 Trångsviken
Sverige

Hemsida: www.trangia.se
Facebook: trangia.sweden 
Instagram: trangia_sweden

Organisationsnummer: 556744-1406
E-postadress privat support: customersupport@trangia.se
E-postadress huvudkontor: info@trangia.se
Telefonnummer: +46 (0)640-681335
Telefontider 10.00-17.00 (mån-fre)

1. Insamling av personuppgifter

Vi samlar in olika typer av personuppgifter när du interagerar med vår webbshop och blir medlem i vår kundklubb, inklusive:

2. Användning av personuppgifter

Vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

3. Delning av personuppgifter

Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter i följande situationer:

4. Dataskydd och säkerhet

Vi vidtar åtgärder för att säkerställa att dina personuppgifter är skyddade mot obehörig åtkomst, förlust, missbruk och ändringar. Vi använder branschstandardmetoder för dataskydd och säkerhet, inklusive kryptering av känslig information.

5. Dina rättigheter

Du har vissa rättigheter avseende dina personuppgifter, inklusive rätten att få tillgång till och korrigera dina uppgifter, dra tillbaka samtycke för marknadsföring och begära radering av dina uppgifter. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, kontakta oss enligt ovan.

6. Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan för att återspegla förändringar i våra verksamhetspraxis eller tillämpliga lagar och regler. Den senaste versionen av integritetspolicyn kommer alltid att finnas tillgänglig på vår webbplats.Vi uppmanar dig att regelbundet granska integritetspolicyn för att hålla dig informerad om hur vi behandlar dina personuppgifter.

7. Kontakta oss

Om du har frågor, kommentarer eller oro gällande vår integritetspolicy eller hur vi hanterar dina personuppgifter, vänligen kontakta oss.

Cookies & loggfiler

Trangia AB använder cookies på www.trangia.se och tillhörande domäner och applikationer. Genom att använda vår webbplats samtycker du till att cookies används. En cookie är en liten datafil med text som sparas i din webbläsare och möjliggör för oss eller tredje part att identifiera dig. Cookies kan användas för följande syften: (1) tillåta vissa funktioner; (2) tillhandahålla statistik; (3) spara dina val och (4) möjliggöra annonsering och intressebaserad marknadsföring. Om du inte vill ha cookies eller vissa typer av cookies kan du ändra inställningarna i din webbläsare för att radera sparade cookies och blockera nya. Lägg emellertid märke till att om du raderar eller blockerar cookies kan detta göra att du inte kan använda alla funktionerna på vår webbplats, som t.ex. att spara dina val, och det kan även göra att vissa sidor inte visas korrekt.

Tredjepart cookies

Trangia AB använder Google Analytics för att analysera hur webbplatsen används. Google Analytics genererar statistik och annan information genom att spara cookies på användarens dator. Google själva sparar också och använder denna information. Googles sekretesspolicy finns på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

Trangia AB använder även Hotjar för analysera användarupplevelsen genom insamlandet av anonymiserad data. Läs mer i Hotjars policy på : https://www.hotjar.com/legal/policies/privacy/

Läs våra köpvillkor

https://trangia.se/support/kopinfo/

Varukorg

Solen är äntligen här med många anledningar att fira!
Vi bjuder på en personlig gravyr vid köp av ett Trangiakök serie 25 eller 27.

Gäller t.om 31 maj 2024 och kök från vårt ordinarie sortiment