OM OSS

Mer Trangia moments…

Över en halv miljon kök och matdosor producerades och fraktades från vår fabrik i Trångsviken under 2021. En helt enastående prestation av vårt team och något vi aldrig hade kunnat drömma om för några år sedan.

Så är det idag!


Vår styrka ligger i att tänja på gränserna för vad som är möjligt, hitta kreativa lösningar och få saker att hända. Vårt syfte att få ut fler människor i naturen är vår drivkraft och motivation, för de är dessa stunder som betyder mest. Det ökande intresset för natur och friluftsliv är inte bara ett resultat av nya restriktioner och inställda inomhusaktiviteter, det är en naturlig motkraft till vårt samhällsskadligt höga tempo. När vi är utomhus, är vi tvungna att sakta ner anpassa oss till naturens tempo. Kombinerat med matlagning över öppen eld tas vi tillbaka till det som alltid hjälpt människor överleva och utvecklas.

Det är en primal överlevnadsinstinkt. Vi har under de senaste två åren märkt att det räcker att vi kommer ut i trädgården eller parken för att vi ska slappna och varva ner.

Och det är inte bara äventyrslystna skogsfolk som vill ta sig ut, det är människor från alla möjliga olika bakgrunder och kulturer, och ofta utan någon direkt tidigare erfarenhet av friluftsliv. Vi är stolta över att Trangiaköket har hjälpt göra dessa stunder mer tillgängliga för fler människor, och att vi bryter oss loss från mentala begränsningar genom mat! I takt med ökad efterfrågan på våra produkter känner vi ett enormt ansvar att se till att våra produkter fortsätter att utvecklas på det mest hållbara sättet, och att vi som företag fortsätter arbetet med att minimera vår negativa miljöpåverkan och skapa ett arbetssätt som gynnar planeten långsiktigt.

Hos Trangia 2022 kan du finna en ny serie produkter där vi medvetet valt icke jungfruliga material, cirkulära förpackningslösningar, tillbehör som förlänger livet på våra produkter, och spännande ge-tillbaka initiativ med verklig påverkan!

Må det bli många fler utomhusstunder!
Magnus Rydell, VD Trangia

Håller en livstid.
Eller tre.

Varukorg

Solen är äntligen här med många anledningar att fira!
Vi bjuder på en personlig gravyr vid köp av ett Trangiakök serie 25 eller 27.

Gäller t.om 31 maj 2024 och kök från vårt ordinarie sortiment