Erika blir Trangias nya Inköpare och Projektledare

Hemvändaren och Åsbon Erika Olsson, tar över inköp på Trangia för att stärka leverantörsrelationer i arbetet mot en grönare produkt genom hela livscykeln. 

Med kraftigt ökad efterfrågan på stormkök, materialbrist och ambitiösa miljökvalitétsmål, står Trangia inför en stor utmaning om företaget skall kunna fortsätta växa hållbart. Därför läggs det nu stort fokus på att strategiskt effektivisera inköpsprocessen, samt öka spårbarheten genom hela leverantörskedjan. 

Erika har en stark bakgrund inom supply chain utveckling, inköp, projektledning och produktion både från Saab Aeronautics och lokala Nord-lock och kommer kunna bidra med mycket värdefull erfarenhet från dessa storbolag. 

Vi välkomnar Erika till Team Trangia! 

LÄR KÄNNA ERIKA

Namn: Erika Olsson
Ålder: 39
Favoritmat på trangiakök: One Pot Pasta, går att variera i oändlighet och tillagas i sin helhet i ett enda kärl. Smidigt, enkelt och gott!
Bästa minnet med stormkök: Förra sommarens tur till Övre Delliken. Vaknade i tältet tidigt på morgonen, packade ihop flugspöt och Trangiaköket och gick nerströms. Hittade en magisk plats på en stor sten som gick ut en bit i älven och lagade frukost tillsammans med min man. Åt i tystnad och stillhet till bruset från älven.

”Gammal kärlek är flugfisket men en mer nyvunnen kärlek är vintertältning som gjort att jag kommer ut lite mer även under vinterhalvåret.”

Varukorg

Bli medlem i vår kundklubb Trangia+

  • Försläpp av nya produkter
  • Unika erbjudanden. Just nu: Tillgång till vår 2:a sortering & outlet!
  • Inspirerande nyhetsbrev med tips, produkter och kunskap

(eller gå till Trangia+ i menyn)