Nu kan du gravera ditt Trangiakök!

Trangia lanserar möjligheten att personifiera ditt nya stormkök genom valfri gravering. Med en produkt som håller en livstid tillför graveringen värde för användaren nu, och flera generationer framåt i tiden.

Från och med nu när man beställer ett stormkök från Trangias officiella hemsida så får man möjligheten att gravera in valfri text eller logga. Resultatet blir ett fint minne som lever kvar med köket, och som förhoppningsvis också ökar kökets livslängd. Fibergravering är designad för högkvalitativ lasermärkning på robusta material med hög densitet, som metaller och plast. Resultatet är en slittålig gravyr som ökar produktens personliga värde. Exempel på ingravering kan vara namn, initialer, en gratulationshälsning eller varför inte ett minnesvärt datum?

Gravering erbjuds på alla kök i serie 25 och 27. Graveringen kommer att placeras på den övre vindskyddet, på motsatt sida från Trangias logotyp. Vi erbjuder för närvarande ett typsnitt: Baskerville Regular. Din text får vara max 175 antal tecken, detta för att garantera bästa möjliga resultat.

“Gravering skapar ytterliggare affektionsvärde för våra produkter,
och gör dem ännu mer värdefulla med tiden

– Säger Magnus Rydell, VD på Trangia.

Varukorg