Riikka Hakala

Skogen är min ultimata inspirationskälla

Hejhej, Riikka här! Jag är en professionell kock från Finland som älskar att skapa unika smakupplevelser ute i naturen, alltid på Trangiakök. Att laga mat ute är inte bara en hobby, det är ett levnadssätt som ger mig otroligt mycket energi.

Jag är matkreatör, naturälskare och hållbarhetsaktivist som älskar att befinna mig i de finska skogarna. Jag har tillbringat otaliga timmar i skogarna här och kan med säkerhet säga att det är en av de vackraste platserna i världen. Skogen är min ultimata inspirationskälla, och den slutar aldrig att förvåna mig med sin oändliga variation av smaker, texturer och aromer som kan användas för att skapa magiska matupplevelser.

Att laga mat utomhus handlar inte bara om maten, det handlar även om äventyret och själva utmaningen som följer med det. Det blir en upplevelse och ett tillfälle att koppla bort stress och press i vardagen, för att synka med naturen på ett djupare plan.

Jag är ständigt på jakt efter nya sätt att utforska vad naturen har att erbjuda, och därmed kunna skapa nya sätt att laga mat. Därför är jag så tacksam för mitt samarbete med Trangia. Köket har varit min pålitliga följeslagare på otaliga äventyr, och jag kan inte tänka mig att laga mat utan det.

Det jag gillar bäst med Trangia är att man får chans att vara kreativ. Det är inte bara en produkt utan en symbol för min passion till friluftsliv och utomhusmatlagning. Varje gång jag packar upp mitt Trangiakök och ger mig iväg till skogen, känner jag en känsla av tacksamhet och spänning inför det som väntar.

Riikka Hakala
Utomhuskock från Finland
Instagram @retki.riikka
Tiktok: @retkiriikka

Varukorg