Lina Hallebratt

Jag är levande bevis på att friluftsliv är för alla

– Man behöver inte vara stor och stark för att klara sig på egen hand i naturen, man kommer väldigt långt på att vara nyfiken och flexibel när möjligheter öppnar sig

Det var en ren slump att jag halkade in på friluftsliv, jag hade anmält mig till en kurs i textildesign på folkhögskolan, men hade på något sätt klickat i fel ruta och råkat välja en utbildning inom friluftsliv istället. Jag hade varken någon tidigare erfarenhet eller intresse, men jag kom in och tänkte att då kan jag kan väl lika gärna prova!

Detta väckte en passion för natur och friluftsliv som jag inte visste att jag hade och jag ville aldrig att mina turer skulle ta slut! Jag har sedan dess gjort många långturer över hela världen, men de senaste vintrarna har jag njutit av att färdas längs Fjällfararnas vita band med mina hundar.

Marius Rolland fotograf

Min favoritstund med Trangiaköket är när man är ute och det inte är så långt mellan mataffärer för då kan man lyxa till det med färsk mat som tortellini, smör och massa ost! Torrmat är jättebra för att hålla nere vikten, annars är det inte så spännande.

/ Lina Hallebratt
Äventyrare
@linahallebratt

Peter Svanberg Fotograf

Varukorg