Albin Saric

Jag uppfyller mina drömmar till fots

Min pappa introducerade mig för friluftslivet, jag vill ge samma gåva till mina pojkar.

Jag heter Albin. Jag är gift och pappa till två vilda pojkar (tvillingar) och bor i Tyskland och Bosnien Herzigovina. Som ung spenderade jag mycket tid i naturen. Min pappa, som jägare och fjällvandrare älskar allt som har med naturen att göra. Vi spenderade all hans lediga tid i naturen. Han lärde mig hur viktigt det är att hålla sig aktiv och röra sig utomhus.

Mina söner har enormt mycket energi och det ena sättet att göra av med den är att vara utomhus. Vi har tur som bor nära en helt magisk granskog med stora berg som vi ofta besöker. Personligen så är friluftsliv ett brett ord för mig, för det kan vara ett stort äventyr, men det kan också vara en kortare utflykt där man bara kommer ut och äter lunch i det fria. 

Albin Saric

Jag tycker att utrustning spelar en stor roll och Trangia köket är en av de prylar som för mig är helt oersättligt. Utrustningen påverkar hela upplevelsen utomhus.

Det är en ära för mig att vara ambassadör för Trangia. Jag har alltid varit ett fan av Trangia, på grund av hur praktiska och enkla de är att använda.  På mitt instagramkonto dokumenterar jag min resa som pappa, jägare, vandrare och bushcraft entusiast. Väl mött!  

/ Albin Saric
Bushcraft entusiast och digital kreatör
@waldzeit_albin

Albin Saric
Albin Saric
Albin Saric

Varukorg